Cele mai cumpărate

Info

Producători

Furnizori

Nici un furnizor

Despre Noi

Companie

Onstreet.ro a fost lansat in Februarie 2008, din dorinta de a aduce mediului online din Romania varietate si preturi competitive in segmentul ceasurilor de mana fashion. Cu o reputatie buna dobandita in cei 7 ani de cand activam in acest domeniu, am generat incredere furnizorilor, partenerilor si clientilor nostri.

Promovam cu pasiune principiile pe care s-a fundamentat comertul online. Pentru ca online inseamna: mai eficent, mai rapid, mai ieftin, iar aceste valori sunt raportate in beneficiul direct al clientului. In online, preturile vor fi intotdeauna mai bune, dintr-un simplu motiv: costurile mari asociate comertului pe High Street sunt intotdeauna reflectate in pretul final al produselor.

Obiectiv

cms-img

Obiectivele noastre pe termen mediu si lung sunt: sa devenim unul dintre cele mai mari magazine de profil din Europa, sa imbunatatim constant calitatea serviciilor oferite clientilor nostri, sa contribuim la simplificarea si securitatea comertului online din Romania si, printr-o politica de management eficenta, sa oferim cele mai bune preturi.

Parerile clientilor

Sunt absolut convinsa ca voi reveni cu alte comenzi. Totul a decurs perfect, produs in stoc, livrare cu verificare rapida, pret bun, produs original, super!

Crina Marin

Am fost in prima faza sceptic pentru ca mi se parea prea mare diferenta de pret comparativ cu restul magazinelor asa ca am ales sa am optiunea de a deschide coletul la livrare. Totul s-a dovedit a fi corect! Cumparati cu incredere!

Alex Dedu

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati folosind unul din numerele de contact sau prin mail la adresa: contact@onstreet.ro


Menu