Cele mai cumpărate

Info

Producători

Furnizori

Nici un furnizor

Retur

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 30 de zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau schimbul cu un alt produs.

Daca ai primit produsul neconform specificatiilor de pe site, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Pentru ca produsele sa ajunga inapoi la noi in cea mai buna stare, te rugam sa nu le trimiti prin posta si nici sa nu chemi tu curierul. Ne ocupam noi de trimiterea curierului la tine, gratuit, tu doar completeaza formularul de returnare sau sună-ne la 0721005008.

Returnezi simplu:

intra in Comenzile mele si alege comanda din care vrei sa returnezi produse
daca ai plasat comanda cu cont de guest, contacteaza-ne pe mail la contact@onstreet.ro
completeaza formularul de retur
pregateste produsele, adica impacheteaza-le cu grija in ambalajul in care le-ai primit
trimitem curierul sa le ia de la tine in ziua si la ora pe care le-am stabilit de comun acord
cand produsele ajung la noi iti dam de veste pe email si in aproximativ 10 zile lucratoare vei avea banii in cont

Vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.

Raporturile comerciale dintre cumparator si SC MCA ONSTREET SRL denumita in continuare Onstreet.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Respectand prevederile Ordonantei in vigoare, Onstreet.ro ofera cumparatorului o perioada de 30 de zile calendaristice in care acesta poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Aceasta optiune pe care o oferim cumparatorului nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile caledaristice, in cazul comertului la distanta ci doar prelungeste perioada specificata de lege de la 14 zile calendaristice la 30 de zile calendaristice.
OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor poate fi vizualizata accesand aceasta pagina.

Conditii generale de returnare

produsul trebuie sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, modificari aduse bratarii prin ajustare sau vicii cauzate de un soc extern.
produsul trebuie sa fie in cutia originala, nedeteriorata, impreuna cu toate accesoriile primite, manuale, certificatul de garantie.
impachetati produsul corespunzator astfel incat sa ajunga la destinatie in stare perfecta.
produsul se returneaza cu optiune de deschidere a coletului la livrare, in vederea inspectarii lui.
produsul returnat trebuie sa fie insotit de cererea de retur, completata si semnata.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de retur. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile, insa incercam sa iti rambursam suma in aceeasi zi in care are loc receptia produsului. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Produsele primite defecte

In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, intr-un termen de 48 ore, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu altul, se va returna contravaloarea produsului, conform conditiilor aratate mai sus.

Inlocuirea produselor

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu asteptarile dvs si se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre cumparator.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Onstreet.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Onstreet.ro de la acest client.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati folosind unul din numerele de contact sau prin mail la adresa: contact@onstreet.ro


Menu