Cele mai cumpărate

Info

Producători

Furnizori

Nici un furnizor

Livrare

Oferim livrare gratuita in aria de acoperire a celui mai mare furnizor de servicii de curierat din Romania, Fan Courier, deservind in prezent un numar de 3,404 localitati. Livrarea se efectueaza direct la adresa indicata de catre client la plasarea comenzii.

Asigurarea expeditiilor

Fiecare produs este supus unei inspectii tehnice inainte de a fi expediat pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator si este asigurat pe perioada tranzitului. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu asteptarile dvs, ne puteti contacta pentru returnarea acestuia avand posibilitatea sa il inlocuiti cu un alt produs sau sa primiti rambursarea integrala a contravalorii.

Intrebari frecvente

Coletul se poate deschide?

Da. In pagina de finalizare a comenzii selectati optiunea - "deschid coletul la livrare".

Ce se intampla daca localitatea mea nu se afla in aria de acoperire?

Daca localitatea in care doriti sa se efectueze livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat se vor percepe km suplimentari fata de cel mai apropiat sediu Fan Courier. Costul unui km suplimentar este de 0.8 RON + TVA.

Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi vizitand aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul sa refuzam livrarea in localitati aflate la mai mult de 50 km de cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Urmarire expeditie

cms-img

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina si introduceti numarul de expeditie (AWB) vizibil in contul dvs. de client creat pe Onstreet.ro, in sectiunea istoric comenzi.


Menu