Weekend Wear

Weekend Wear

Weekendul este aici si deodata totul incepe sa fie mai bine! Zambim larg orasului, dam la o parte stresul acumulat in timpul saptamanii, alungam outfitul office si scoatem din garderoba tinute lejere pentru o stare de spirit fresh! Pentru ca se pare ca efectul hainelor asupra noastra este decisiv in privinta schimbarii starii de spirit - iar in completarea acestei idei, subliniez cat de putin important este brandul sau pretul, pentru ca ma refer in mod special la bucuria si confortul unei rochii simple de bumbac, la o pereche de adidasi si la starea pe care mi-o transmite o astfel de tinuta.

Week-end wear

De data aceasta voi impartasi cu tine o tinuta de week-end pentru o zi insorita in care mergem cu bicicleta sau pur si simplu sarbatorim inceputul verii printr-o plimbare in parc; o tinuta complet relaxanta, si in mod evident accesoriile care completeaza acest concept wellness ce inconjoara povestea mea de  week-end. Wayúu, o geanta casual handmade si un ceas nou de la Guess, din ultima lor colectie de vara, din care albastru si alb sunt culorile cheie.

Week-end Wear Ceasuri

Acest ceas este versatil, sporty chic si il consider perfect pentru tinuta mea de week-end. Tu ai un ceas pentru tinutele de week-end?

Site oficial producator: http://guesswatches.com/

Posted on 2015-06-10 by Ita Maria Tendinte 0 1123

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog arhiva

Blog categorii

Ultimele comentarii

No comments

Cauta in blog

Menu