Colectia Guess Rigor

Colectia Guess Rigor

Guess Rigor reprezinta un crossover intre stilul elegant si cel sport. Este suficient de classy pentru a fi purtat la o tinuta de birou si totodata suficient de casual pentru a fi purtat tot restul zilei. Cu un design sofisticat si functional, Guess Rigor este un ceas cu atribute unice si dinamice conceput pentru barbatul increzator, indraznet si modern. 

Colectia Rigor ofera o gama larga de variante iar fiecare combinatie de material si culoare da ceasului un aspect complet diferit.

Guess Rigor W0040G3

Daca esti pasionat de moda iar stilul tau preferat este smart casual vei fi atras instantaneu de modelul Guess Rigor W0040G3, conceput cu bratara din piele de culoare maro. Detaliile de design sunt bold pentru a adauga un plus de stil masculin acestei colectii.

Guess Rigor W0247G3

Guess Rigor W0247G3 capteaza instant atentia prin culoarea albastra a bratarii. Se evidentiaza esenta de styling francez asociat cu stilul american, pentru a reda acestui ceas un stil contemporan - on the go, perfect aplicabil si relevant pentru tendintele de astazi.

Guess Rigor dispune de un mecanism multifunctional cu indice de zi, data si functie 24h, si este rezistent la apa pana la 100M / 330 FT. Mai jos sunt prezentate toate modelele din aceasta colectie.

Site oficial producator: http://guesswatches.com/

Posted on 2015-06-09 by Claudiu Marin Tendinte 0 3140

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog arhiva

Blog categorii

Ultimele comentarii

No comments

Cauta in blog

Menu